Izaberite jezik:

Izveštaj sa Beogradske berze

Pitajte nas

Ime i Prezime:

e-mail:

O NAMA :

Sa preko 15 godina poslovnog iskustva u oblasti računovodstvenih poslova, možemo slobodno da kažemo da ćemo Vam pomoći da vodite svoje preduzeće na pravi način. Osnovna načela su nam kvalitet, ažurnost, tačnost i strpljenje, pa stoga nudimo usluge koje će, na najviši mogući način, zadovoljiti potrebe klijenta. Posedujemo stručan kadar, koji je svoje sposobnosti i radno iskustvo stekao u  dugogodišnjem radu u računovodstvenom sektoru. Takodje vršimo neprestano stručno usavršavanje kadra kako bismo postigli najviši mogući nivo efikasnosti poslovanja firme. "Ako ste Vi zadovoljni i mi smo zadovoljni" je naša dobro oprobana poslovna politika.

 

Osnovani smo 1993. godine kao "FANIJA" P.O.. Baveći se isključivo delatnošću u oblasti računovodstva.

 

2000. godine preregistrovali smo se u komanditno društvo "DISKIĆ SNEŽANA" K.D. i pod tim imenom smo radili sve do 04.12.2009.godine.

 

Od 04.12.2010. godine vraćamo naš stari naziv ali sa malom korekcijom u promeni organizovanja i to kao "STARA FANIJA" D.O.O.

 

Naše poslovanje obuhvata paletu delatnosti, počevši od usluga frizerskih i kozmetičarskih salona, turističkih agencija, reklame i propagande, preko trgovine na malo i veliko, špedicije, ugostiteljskih objekata, produkcijskih i kinematografskih kuća, zatim delatnosti arhitekture, gradjevine, inžinjeringa, do poslova stranih predstavništava i ambasadi.

Početna    |    O nama    |    Usluge    |    Reference    |    Naše prednosti    |    Download    |    Kontakt

Sva prava zadržana © 2011 "Stara Fanija" d.o.o.  |  Trebate web sajt ?  kliknite ovde...

Sunday, 21 January 1900 00:00

Zadovoljstvo klijenata, ažurnost poslovanja, efektivnost i efikasnost , kao i visok nivo kvaliteta pruženih usluga čine sastavni deo vizije našeg preduzeća, kao Vašeg stručnog i pouzdanog poslovnog partnera u svetu računovodstvenih usluga.

 

Vaša "Stara Fanija"

BUDITE  MEĐU  USPEŠNIMA

BUDITE  DEO  NAŠEG  TIMA!